Namnet ASK Living kommer från initialerna i namnet Anne Sid-Koskela. Men ASK står för mer än bara Annes initialer. Att fråga (to ask sombody something) är grundfilosofin Annes inredningsplanering bygger på. Eftersom Anne är bara intresserad av att skapa bästa möjliga inredningslösning åt kunden, är att fråga och disskutera med kunden av största vikt genom hela planeringen. Man måste vara genuint intresserad av kunden och våga vara lite nyfiken på vad rummet skall användas till och av vem för att uppnå den optimala lösingen säger Anne. Man måste kunna sätta tummen på vilken känsla som ska eftersträvas i rummet och på hur man vill att utrymmet att se ut, detta görs bäst genom frågor.

Anne Sid-Koskela

Objektiv planering

ASK Living gör alltid objektiv möbel- och inredningsplanering, med vilken kunden sedan kan konkurrensutsätta olika tillverkare och märken. ASK Living planerar alltid inredningen enligt kundens budget och håller sig inom alltid till den givna budgeten vid genomförandet.

Eftersom vi behärskar både möbel- och inredningsplanering får kunden av oss en lösning som passar utrymmet i fråga som hand i handsken. Vid inredningsplanering tar vi i beaktande de redan nu fungerande elementen, färgerna och materialen som finns i utrymmet. Vi förespråkar aldrig att kasta bort allt gammalt bara för att man vill förnya utrymmet. Man gör sig bara av det gamla bara om färgen, möbeln eller materialet stör det funktionella eller helheten säger Anne.

Anne Sid-Koskela

Anne är utbildad artesan och har jobbat som modedesigner, sömmerska, inredningsplanerare, möbelförsäljare samt köksplanerare. Under mina 20 år i branschen har det blivit mycket viktigt för mig att respektera andras livssfär och andras sätt att leva säger Anne. Det är också den röda tråden i mitt tillvägagångssätt då jag skapar funktionella men estetiska lösningar åt kunden för deras liv.

Anne sisustaa pienenä

På bilden Anne 4 år med sitt dockhus vars inredning ständigt förnyades. Redan som 9 åring gjorde Anne sin första riktiga inredningsplanering åt sina far/morföräldrar. "

I samarbete med

 
 

LS Wood T:mi: Snickare Jani Saarela
FJ Rakennus Oy